Aleksandar Trifunović
Aleksandar Trifunović počeo je da se bavi kuvanjem uz oca, koji je ceo radni vek proveo u ugostiteljstvu, i ljubav prema kuhinji prirodno je prešla sa oca na sina. Posle završene Visoke hotelijerske škole sticao je iskustvo kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, i tu se posebno zainteresovao za serviranje tradicionalnih jela na moderan način i adaptacije starih jela novim standardima u kuhinji kao i za “fine dining”. U toj oblasti je stekao i brojne nagrade, a u restoran “Miradouro” je došao kao neko kome je to trebao da bude prelazni period u odlasku u inostranstvo . Već posle nekoliko dana bilo je jasno da će taj “period” da se pretvori u ozbiljnu saradnju. Talenat koji se retko sreće se teško pušta, pa je takva situacija i sa Aleksandrom, koji je za Portugalsku kuhinju već pokazivao interesovanje, a uspostavilo se da je u istoj izvanredan, u šta ćete se i sami uveriti…